Профорієнтаційна робота на факультеті

Новини факультету

У рамках плану роботи історичного факультету важливе місце посідає профорієнтаційна робота, що спрямована як на популяризацію факультету, так і  вирішення проблем формування контингенту студентів.

         Упродовж жовтня викладачі факультету відвідали навчальні заклади м.Хмельницького та м.Дунаївці. Так, ст.викладач кафедри всесвітньої історії О.Юга відвідав чотири школи у Дунаївцях і ЗОШ у с. Шатава Дунаєвецького району. Під час зустрічі було звернуто увагу на специфіку та особливості навчання на факультеті, спрямовано учнів на майбутню вступну кампанію, їм подаровано інформаційно-рекламний  випуск газети «Кліо» та календарики на 2016 рік з повідомленням про факультет.

19 жовтня доцентом кафедри всесвітньої історії І.Боровцем і викладачем кафедри політології і соціології С.Калуцьким подібна робота була проведена у Хмельницькому обласному ліцеї з поглибленням вивченням наук у класах суспільно-гуманітарного профілю.

На перспективу передбачено активізацію такої роботи у школах м.Кам’янець-Подільського, району, а також у навчальних закладах Хмельницької та Тернопільської областей.