ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з історії на факультеті

Новини факультету

7 листопада 2015 року вперше на історичному факультеті була проведена міська олімпіада з історії для учнів 8-11 класів ЗОШ, НВК і ліцеїв Кам’янця-Подільського. Ініціатором щодо здійснення такого заходу на факультеті став професор О.Завальнюк. Пропозиція була підтримана міським управлінням освіти та науки (завідувач С.Старченко, провідний методист – С.Морозюк – випускник історичного факультету) та включили до складу оргкомітету та журі викладачів факультету (доц. В.Дубінський – голова журі, І.Боровець, А.Глушковецький, П.Кліщинський, А.Лубчинський, С.Олійник, І.Опря, С.Сидорук, ст. викл. В.Верстюк, О.Юга та викл. А.Теліга.).

Перед початком проведення олімпіади була проведена зустріч членів оргкомітету та журі з учасниками (близько 90 учнів), під час якої їх ознайомили з історією та здобутками університету й факультету, а також визначили порядок організації та підведення підсумків олімпіади. Присутніми були й вчителі історії міста.

Загалом олімпіада пройшла без зривів і порушень, а наприкінці дня вже були підведені її підсумки. На перспективу проведення міських олімпіад і творчих конкурсів має стати традиційним.