Круглий стіл до другої річниці Революції Гідності

Новини факультету

“Виклики сучасного українського суспільства” такою стала тема круглого столу, що був проведений з ініціативи кафедри політології і  соціології (завідувач д.і.н., професор В.Нечитайло) на історичному факультеті до другої річниці Революції Гідності.

Серед гостей заходу заступник Кам’янець-Подільського міського голови з гуманітарних питань Вадим Савчук, викладачі й студенти історичного факультету та факультету іноземної філології, представники громадськості міста, журналісти.

Перед присутніми виступили кандидат соціологічних наук, доцент Тетяна Білецька, академік УАІН, професор Валерій Степанков (“Революція Гідності: велич духу й обмануті сподівання”), доцент Геннадій Вонсович (“Революція Гідності у політологічному вимірі”), студент ІІ курсу спеціальності “Політологія” Ігор Зарічний (“Революція Гідності: боротьба українського суспільства за свій вибір”) і студентка IV курсу спеціальності “Журналістика” Оксана Грушанська (“Міфологізація і поетизація образу Майдану у літературних і журналістських творах”) та інші. Позитивним моментом було те, що після нашого виступу ставилося багато запитань, які ставали основою для обговорень. Модератором круглого столу був доктор політичних наук, доцент Сергій Вонсович.

За результатами роботи буде підготовлено збірник матеріалів, який отримають бібліотеки та школи міста.