Школа молодого політолога

Новини факультету

17 лютого 2016 року в рамках Школи молодого політолога відбулося перше презентаційне заняття на тему «Політика і я». Активно залучилися до роботи ліцеїсти 10-11 класів Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, учні 9-11 класів загальноосвітніх шкіл, студенти спеціальності «Політологія» Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Школа молодого політолога спрямована на розвиток молодих людей, яким цікава громадська, політична та наукова сфери самореалізації.  Її метою є підвищення рівня політичної освіти та залучення молоді до активної політичної діяльності.

Заняття проводяться у формі тренінгів, “круглих столів”, інтерактивних ігор, семінарів, дискусій. Учасники здобувають знання з політології виборчого права, політичної психології, політичного лідерства, практичної політології, політичного аналізу тощо, які необхідні для активної участі в громадському, політичному житті свого міста, селища, регіону і країни в цілому.

Школа молодого політолога – це можливість:

– першого знайомства школярів з  університетом і факультетом, його славною історією, глибокими традиціями;

– вступу на перспективну спеціальність «Політологія»;

– зустрічі з провідними викладачами факультету, фахівцями у сфері теоретичної та прикладної політології, соціології;

– дізнатися більше про життя факультету, долучитися до студентських буднів та свят.

Заняття є безкоштовними, проводяться українською мовою. 

В рамках Школи молодого політолога заняття читаються викладачами факультету, фахівцями у різних галузях політичної науки.

Історичний факультет, кафедра політології та соціології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка запрошує школярів 9-11 класів, які цікавляться політикою, до участі в Школі молодого політолога.

Задати питання, які Вас цікавлять та записатися в “Школу молодого політолога” можна за електронними адресами:

politsockaf.kpnu.edu.ua, vk.com/politolog2016, oljahorbnjak@gmail.com

або за контактними телефонами: (097) 966-17-04, (097) 672-73-27.