Здобутки студентів факультету з політології

Новини факультету

13-15 квітня 2016 року на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини проводився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни “Політологія”. Учасником конкурсу був студент IV курсу спеціальності “Історія” Артем Грачов. За результатами роботи наш студент став номінантом у галузі “Знавець теорії політичної науки”, а д.п.н., завідувач кафедри політології і соціології С.Вонсович отримав подяку за підготовку студента до олімпіади від голови оргкомітету, ректора університету О.Безлюдного.

18-20 квітня в Національному педагогічному університеті імені М.Драгоманова проводився ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з політології для студентів-політологів ВНЗ України. У заході брали участь 67 студентів з 32 вишів. Студентів нашого факультету представляли Наталія Логина та Тетяна Лемешко (IV курс). За підсумками двох днів змагань вони посіли відповідно 7-е та 21 місце серед усіх учасників. Тим самим продовжуючи гарну традицію входити до числа 10-ти кращих вузів України при підготовці фахівців-політологів.

P.S. ІІ місце на олімпіаді посів Олександр Гиндюк – магістрант НПУ імені М.Драгоманова, який у 2015 році закінчив бакалавратуру в нашому університеті.