Вшанування професора Володимира Газіна

Новини факультету

24 серпня на історичному факультеті проведено урочисте засідання вченої ради з нагоди 80-ти річчя від дня народження професора кафедри всесвітньої історії Володимира Газіна.

Перед присутніми викладачами та студентами висупили декан факультету, доцент В. Дубінський, завідувачі кафедр факультету проф. В. Степанков, А. Філінюк, доц. С. Вонсович і В. Адамовський. Ректор університету, професор С. Копилов у своїй промові згадав незабутні моменти співпраці з ювіляром по створенню підручників і посібників, а також нагородив В. Газіна відзнакою міського голови “За заслуги перед громадою”, грамотою народного депутата України Володимира Мельниченка (випускник факультету 1996 року) та грамотою університета.  Від Ради студентського самоврядування виступили та привітали ювіляра її голова Тетяна Микитюк (IV курс, спец. “Історія”) і заступник Ігор Зарічний (ІІІ курс, спец. “Політологія”). Зі словами подяки й подальшої співпраці наприкінці виступив професор В. Газін.

Також було представлено V-й випуск збірки наукових праць “Проблеми історії країн Центральної та Східної Європи”, що присвячений 80-й річниці від дня народження професора В. Газіна.