Профорієнтаційна робота у м. Борщів

Новини факультету

20 березня 2019 року в рамках проведення профорієнтаційної роботи науково-педагогічні працівники факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, а саме: Іван Боровець, заступник декана історичного факультету з наукової роботи та інформатизації навчального процесу, Сергій Вонсович, завідувач кафедри політології та соціології, Володимир Адамовський, доцент кафедри архівознавства, спеціальних історичних та правознавчих дисциплін, – відвідали заклади середньої освіти м. Борщів Тернопільської області (ЗОШ № 1, ЗОШ № 2, ЗОШ № 3).

Викладачі університету ознайомили учнів з історією становлення університету, його сучасним станом, структурними підрозділами факультету, спеціальностями, за якими проводиться навчання. Також учням розповіли про освітню, наукову, просвітницьку та громадську діяльність факультету, роботу студентського самоврядування, студентське життя.

Наприкінці зустрічі кожен учень мав змогу поставити запитання науково-педагогічним працівникам університету й отримати відповіді на них. Також школам було передано ювілейні видання «Перші 100 років успіху» та підбірку наукової та навчально-методичної літератури.

На перспективу була досягнута домовленість про подальшу співпрацю Університету Огієнка із закладами середньої освіти Борщівщини.

Проведення заходу стало можливим завдяки підтримці завідувача міського відділу освіти м. Борщів.