Зустріч із школярами та освітянами міста Хотина

Новини факультету

7 листопада 2019 року науково-педагогічні працівники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Володимир Дубінський, перший проректор університету, Володимир Адамовський, керівник відділу профорієнтаційної та доуніверситетської підготовки, Вадим Маркітантов, доцент кафедри політології та соціології, зустрілися з учнями десятих-одинадцятих класів шкіл м. Хотина.

Вони ознайомили учнів шкіл із історією першого українського університету Правобережної України, умовами вступу до Університету Огієнка, особливостями навчання на факультетах, студентським дозвіллям, зосередили увагу на можливостях участі студентів у науково-дослідній роботі, програмах міжнародної мобільності тощо.

Наприкінці зустрічі учні отримали рекламні буклети з інформацією про підготовчі курси до ЗНО.

Між адміністрацією університету та відділом освіти Хотинської районної державної адміністрації було укладено договір, предметом якого є співпраця у сфері освітньої, науково-методичної, виховної роботи та інших видів діяльності. Відділу освіти Хотинської районної державної адміністрації було передано наукову літературу з історії закладу вищої освіти, науково-методичного характеру, історії міста.