Творіть добро!

Новини факультету

18 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, студенти історичного факультету відвідали притулкову групу, яка знаходиться при ДНЗ №17 “Світлячок” для дітей, які потрапили в складні життєві ситуації, та мають вади здоров’я.
Дітки, які знаходяться в цьому закладі, перебувають там тимчасово. Вони або очікують рішення суду, бо їх батьків позбавляють батьківських прав, або повернення своїх батьків з в’язниці, також там знаходяться діти, які мають порушення слуху та інші проблеми зі здоров’ям.
Кожна дитина потребує уваги, турботи, підтримки і ці дітки потребують її також, як ніхто інший, але в значно більшому об’ємі, бо досить довгий проміжок часу були обділені нею.
Під час зустрічі, студенти взаємодіяли з дітьми, водили хоровод, грали в ігри, також дітки підготували віршики, які розповідали.
Взагалі, якщо поглянути на цих дітей зовні вони не відрізняються від інших дітей, своїх ровесників. Але варто лише подумати про те, що довелося їм пережити і, що вони переживають зараз, стає страшно, від думки, що відбувається в них в середині.
Всі вихованці закладу дуже активні, талановиті, швидко йдуть на контакт.
І в висновок хочу сказати, творіть добро і воно повернеться !!!