Всеукраїнський семінар-практикум МАН України

Новини факультету

8 червня 2016 року на базі відділу освіти Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації при сприянні Районного будинку школяра було проведено всеукраїнський семінар-практикум керівників, методистів наукових відділень наук про Землю МАН України на тему: “Організація діяльності наукових товариств учнів у відділені наук про Землю МАН України: регіональний вимір”.

Учасниками заходу стали представники відділень МАН з усієї України. Розглядалися проблеми, пов’язані з організацією роботи наукових секцій при сільській школі, висвітлювався досвід підготовки до написання науково-дослідницьких робіт у відділенні наук про Землю, характеризувалася діяльність Кам’янець-Подільської районної філії Хмельницького територіального відділення тощо. З доповіддю “Напрямки співпраці К-ПНУ імені Івана Огієнка з Кам’янець-Подільським районним товариством МАН” виступив к.і.н., доцент, декан історичного факультету В. Дубінський. Також керівництву районного відділу освіти було подаровано збірники наукових праць, які видаються на факультеті.

На перспективу було досягнуто домовленість про подальшу співпрацю не тільки в царині наукових досліджень учнів, але й у інших аспектах навчально-методичної роботи.