Міжнародний форум політологів

Новини факультету

17-20 травня в м. Кам’янець-Подільському відбувався Міжнародний Форум: “Демократичні цінності і права людини в умовах воєнного конфлікту” за підтримки Української соціальної академії, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Серед учасників-експертів Форуму були присутні проф. Альберто Ло Престі з Університету “Анджелікум” (Рим, Італія), проф. Котигоренко В. О. (президент Української Академії політичних наук), проф. Грицяк Н. В. (КНУ ім. Тараса Шевченка), проф. Дерев’янко С. М. (ПНУ ім. Василя Стефаника), проф. Денисенко В. М. (ЛНУ ім. Івана Франка), проф. Марчук В. В. (ПНУ ім. Василя Стефаника), доц. Яковлєв М. (НАУКМА), доц. Вонсович Г. Б., доц. Вонсович С. Г., доц. Білецька Т. В., доц. Ігнатьєва Т.В. та доц. Вінничук О.В. (К-ПНУ ім. І. Огієнка).

На високому рівні було проведено подіумні дискусії на теми: “Демократизація, права людини та розвиток громадянського суспільства”, “Українське суспільство: тенденції змін до і після Євромайдану”, “Спроможності до примирення в суспільстві України”. Учасники Форуму активно приймали участь в обговорені та долучалися до дискусій, висловлюючи власне бачення актуальних проблем сьогодення.

Учасники отримали чимало позитивних вражень від організованого заходу, який був проведений на високому рівні. Приємним сюрпризом для гостей міста стали екскурсійні прогулянки старим Кам’янцем-Подільським.