Профорієнтація у школах Хотина

Новини факультету

28 лютого 2019 року викладачі історичного факультету Вадим Стецюк, Маріанна Плахтій та Вадим Маркітантов з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідали загальноосвітні школи міста Хотина.

Про вступну кампанії 2019 року спілкувалися з учнями десятих та одинадцятих класів Хотинської ЗОШ №1, Хотинської ЗОШ №5 та Хотинської гімназії.

Представники вишу ознайомили старшокласників зі столітньою історією закладу, розповіли факультети, їхні структурні ланки, міжнародні проекти, в яких бере участь університет. Учні також дізналися про освітні програми за якими здійснюється підготовка студентів на історичному факультеті.

Особливо зацікавили старшокласників розповіді про студентське життя на факультеті, традиційні свята, які організовує й проводить студентська рада, екскурсії старовинним Кам’янцем, зустрічі з відомими діячами науки та культури.

До бібліотек загальноосвітніх закладів було передано підбірки наукової та методичної літератури викладачів історичного факультету, книги про університет та першого ректора – Івана Огієнка.

Приємно було зустріти у відвіданих загальноосвітніх закладах учителів-випускників історичного факультету.