Надруковано 12 випуск збірника наукових праць “Проблеми дидактики історії”

Новини факультету

Нещодавно вийшов друком 12 випуск збірника наукових праць «Проблеми дидактики історії» (науковий редактор – Сергій Копилов, доктор історичних наук, професор).

У виданні матеріали своїх наукових досліджень опублікували понад тридцять істориків, педагогів, філологів з Кам’янця-Подільського, Києва, Вінниці, Івано-Франківська, Калуша, Рівного, Житомира, Хмельницького, Дунаївців, Познані (Республіка Польща). З них: 9 докторів наук, професорів, 13 кандидатів наук, доцентів, а також представлені праці учителів суспільних дисциплін і здобувачів вищої освіти.

Збірник присвячений розгляду проблем теорії та методології дидактики історії, викладання курсів вітчизняної та всесвітньої історії в закладах вищої освіти, а також окремим аспектам методики викладання історії в закладах загальної середньої освіти, подані рецензії навчально-методичного характеру. Презентовано матеріали круглого столу до 100-річчя від дня народження відомого методиста, викладача та краєзнавця Бориса Кушніра, проведеного в Кам’янець-Подільському національному університету Івана Огієнка в лютому 2021 року. Видання розраховане на науковців, викладачів, вчителів суспільних дисциплін і здобувачів вищої освіти.

Розпочато роботу над черговим 13 випуском збірника.