Навчальна практика студентів-політологів в органах місцевого самоврядування

Новини факультету

З 17 січня до 04 лютого студенти 3 курсу спеціальності Політологія проходили навчальну політологічну практику в органах місцевого самоврядування.

Студентка Анастасія Вонсович переймала досвід фахівців у відділі молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради. Разом із студенткою Тетяною Мартинович Анастасія мала змогу ознайомитися з роботою відділу з обслуговування ради.

Студентки щиро дякують за теплий і дружній прийом Володимиру Костинюку  і Дмитру Назаренко за корисні поради та настанови в майбутній професії.

Студенти Іван Колінчук, Дмитро Палій та Юрій Дрофяк ознайомилися з особливостями роботи служби у справах дітей Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації. Під час практики здобувачі навчилися працювати з документальною базою та проводити бесіди з офіційними представниками місцевих органів влади. Щиру подяку висловлюємо начальнику служби зі справ дітей Михайлу Альчинському, головним спеціалістам Світлані Оленюк та Ользі Шклярук за те, що поділилися практичним досвідом та допомагали долати труднощі, які виникали під час проходження практики.

Студентка Юлія Чукань проходила політологічну навчальну практику в Старосинявській селищній раді у загальному відділі під керівництвом Наталії Гарник. Юлія мала можливість ознайомитись і попрацювати у всіх її відділах. Такий формат навчальної практики є достатньо ефектним, оскільки специфіку роботи органів місцевого самоврядування можна побачити із середини. Навчальна політологічна практика у Старосинявській селищній раді залишила безліч приємних емоцій. Щира подяка Наталії ГарникМарії Омельчак, та працівникам селищної ради за розуміння.

Студенти 3 курсу спеціальності Політологія