Тиждень історичного факультету

Новини факультету
Шановні  істфаківці!
Запрошуємо  взяти участь у  тижні факультету, який триватиме з 12.06.2023 до 16.06.2023. Традиційний тиждень факультету ми маємо змогу провести завдяки нашим Захисникам.
Студенти, участь у заходах надасть вам чудову можливість поглибити свої знання з історії, взяти участь у захоплюючих дискусіях та насолодитися цікавими подіями, які допоможуть вам розширити свій кругозір.
На вас чекає:
1.Інтелектуальний батл з академічної доброчесності студентів-істфаківців.
2.Фото-батл “Ми з істфаку”: Покажіть свою творчість, вміння та виразність, і здобудьте грандіозну перемогу! Нехай ваші фото розповідають найкращі історії!
3. Відео-таланти: Час показати свої таланти! Доведіть, що ви – справжня зірка історичного факультету!
4. Майстер-клас з реставрації археологічних артефактів. Особливий момент для всіх, хто цікавиться реставрацією історичних артефактів! Не пропустіть найважливішу подію для любителів історії! Приходьте, долучайтеся і насолоджуйтеся часом, проведеним з друзями та однодумцями.
5. Одним із найважливіших елементів нашого тижня Історичного факультету буде благодійна ярмарка. Ми запланували провести цю ярмарку з метою збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Адже сьогодні вкрай важливо підтримувати борців за нашу свободу та безпеку.
Ця благодійна ярмарка є не тільки можливістю пожертвувати кошти на добру справу, але й нагадуванням про значення історії та її вплив на сучасний світ.
Запрошуємо всіх студентів, викладачів та працівників факультету долучитися до нашої благодійної ярмарки та взяти участь у всіх заходах, запланованих на тиждень Історичного факультету.
Спільними зусиллями  зробимо тиждень Історичного факультету незабутнім і яскравим!