Цікаво та пізнавально: на історичному факультеті відбулася низка заходів у межах проведення тижня факультету

Новини факультету

Гарною традицією на історичному факультеті є проведнання заходів у межах відзначення тижня факультету.   Відтак, 12-16 червня студенти та науково-педагогічні працівники об’єднали зусилля задля підвищення історичної свідомості серед студентської спільноти та привернення уваги до дослідження минулого.

Історики змагалися на інтелектуальному батлі з академічної доброчесності. У межах фотоконкурсу «Ми з істфаку»  презентували свої фотографії – кадри, які розповідали безліч історій.

Зважаючи на непростий для нашої країни час, організація благодійних ярмарків є актуальною, усі кошти, зібрані під час проведення такого ярмарку на історичному факультеті спрямують на підтримку Збройних Сил України.

Ще один захід, де студенти мали можливість продемонструвати свої творчі здібності –  «Не навчанням єдиним. Наші таланти!», учасники надсилали свої фото- й відеороботи.

Родзинкою тижня історичного факультету став майстерклас із реставрації археологічних артефактів. Викладачі та експерти поділилися своїм досвідом та знаннями зі студентами, показали їм тонкощі реставраційної роботи.

Загалом, тиждень історичного факультету був наповнений цікавими та пізнавальними подіями. Варто відзначити, що такі заходи сприяють не тільки розвитку та самовираженню студентів, а й формуванню колективного духу та підтримці важливих справ.

Висловлюємо подяку всім учасникам, викладачам і гостям заходів.

Студентська рада історичного факультету