Вибір професії як шлях до успішної професійної реалізації особистості

Новини факультету

Зустріч із школярами – прекрасна можливість поспілкуватися з майбутнім поколінням абітурієнтів і допомогти випускникам обрати свій професійний шлях.

10 квітня науково-педагогічні працівники Університету Огієнка поспілкувалися з випускниками двох комунальних закладів загальної середньої освіти Хмельницької міської ради «Ліцею № 4 імені Павла Жука» та «Ліцею № 17», а також Красилівського ліцею Красилівської міської ради Хмельницької області.

Ці навчальні заклади мають профільне спрямування. Уже в старших класах учні можуть обрати напрям, із яким бажають пов’язати життя в майбутньому.

Для випускників ліцею № 4 імені Павла Жука з біолого-хімічним та історичним профілем навчання особливо цікаво було поспілкуватися з  деканом історичного факультету, кандидатом історичних наук, доцентом Анатолієм Глушковецьким та кандидатом біологічних наук, доцентом Максимом Козаком. Здобувачів освіти ознайомили з історією створення та функціонуванням К-ПНУ, освітніми програмами. Також розповіли про видатних учених – працівників університету, відомих випускників та перспективи вступу на спеціальності історичного та природничо-економічного факультетів.

Висловлюємо щиру подяку керівникам навчальних закладів за можливість об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей, співпраці та спільності інтересів!