Одинадцятикласників Тернопільської області ознайомили з Університетом Огієнка

Новини факультету

22 грудня науково-педагогічні працівники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка зустрілися з випускниками шкіл Тернопільскої області, щоб учні свідомо підійшли до вибору майбутньої професії та дізналися якомога більше інформації про Університет Огієнка.

Вадим Маркітантов, кандидат політичних наук, доцент кафедри політології та філософії, Віталій Гуцал, кандидат історичних наук, доцент кафедри археології, спеціальних історичних і правознавчих дисциплін та  Андрій Лісовський кандидат географічних наук, старший викладач кафедри географії та методики її викладання, відвідали Мельнице-Подільську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Дзвиняцьку ЗОШ І-ІІІ ступенів, Іване-Пустенську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Гермаківську ЗОШ І-ІІІ ступенів і Кривченську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Одинадцятикласників ознайомили із загальною інформацією про ЗВО, розповіли про факультети й спеціальності, за якими готують фахівців, звернули увагу на переваги навчання в університеті, а також наголосили на перспективах подальшого працевлаштування. Окрім цього, випускникам надали вичерпну інформацію щодо умов вступу до К-ПНУ, можливостей розвитку й студентського дозвілля в позанавчальний час.