Опубліковано збірник тез другої Всеукраїнської науково-практичної конференції «Теоретико-методологічні та практичні аспекти підготовки та діяльності вчителя правознавства: досвід і проблеми»

Новини факультету

Опубліковано збірник тез другої Всеукраїнської науково-практичної конференції, яка відбулася 2 грудня 2022 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Теоретико-методологічні та практичні аспекти підготовки та діяльності  вчителя правознавства: досвід і проблеми. Тези другої Вcеукраїнської науково-практичної конференції. 2 грудня 2022 р., м. Кам’янець-Подільський / [ред. кол.: В. А. Дубінський (відп. ред), О. М. Федьков, А. Л. Глушковецький та ін.]. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені ІванаОгієнка, 2023. 95 с.

Наукове видання містить тексти доповідей і повідомлень про теоретико-методологічні та практичні аспекти підготовки та діяльності вчителя правознавства,  їхній досвід і проблеми.

Розрахований на науковців, освітян й усіх тих, хто причетний до підготовки й діяльності вчителів правознавства.

Електронний збірник можна переглянути за покликанням: https://drive.google.com/file/d/16BAcbDs6yODu58vACoIdgX-f_MRIajUl/view?usp=sharing