Відгуки студентів історичного факультету про перші тижні студентського життя

Новини факультету

Адаптація студента є важливим і обов’язковим кроком у перший рік навчання. Кожен першокурсник прагне пізнати переваги студентського життя. Своїми враженнями від перших тижнів навчання поділилися здобувачі вищої освіти історичного факультету.

Вікторія Мокра:
«К-ПНУ зустрів мене привітно. Із труднощів – багато пар, велика кількість інформації, яку потрібно записувати з великою швидкістю. Очікую здобути якісні знання і надалі розвиватись у сфері діяльності, яку я обрала; не втратити цікавість до історії».

Юлія Рощевая:
«К-ПНУ зустрів мене дуже класно і тепло. Поки важко звикнути до розкладу навчання. Очікую, що навчання буде легким, а студентське життя – класним. Правило, яке я засвоїла під час навчання – вчасно робити завдання, щоб був вільний час для себе».

Андрій Котик:
«Мене зустріли чудово. Перші тижні навчання просто супер, цікаві одногрупники, незвичні предмети. Труднощі в мене виникли із записом матеріалу. Я очікую здобути якісну освіту і працювати у своїй сфері».

Юрій Худняк:
«Перший тиждень пройшов досить непогано. Я очікую здобути освіту. Правила, які освоїв: бути комунікабельним та впевненим у собі».

Діана Барашкіна:
«Було приємно познайомитись Із новими людьми. Важко звикнути до робочого процесу після канікул. Мої очікування – набути новий досвід і класно провести час. Мій лайфхак – записую лекції на диктофон, ділюся інформацією з одногрупниками».

Роксолана Сінчук:
«К-ПНУ виправдав мої очікування. Загалом проблем не було, тільки з пошуком аудиторій. Очікую, що навчання буде якісним, а подач навчального матеріалу доступною. Правила, які я засвоїла:  не запізнюватись на пари та уважно слухати лекції».

Юлія Боднар:
«К-ПНУ зустрів мене ласкаво та урочисто. Адаптаційний період нелегкий, але загалом  нормально. Серед труднощів – звикання до нового колективу, зміна розкладу та довготривалість робочого дня. Найголовніше, що я очікую від навчання в університеті – це знання, позитивні емоції та працевлаштуватися після навчання».