Екскурс студентів історичного факультету в минуле Городоччини

Новини факультету

5 листопада студенти історичного факультету К-ПНУ відвідали один із найсучасніших музеїв України — Городоцький краєзнавчий музей.

Надзвичайно цікавий екскурс в історичне та геологічне минуле Городоччини провели працівники музею з використанням сучасних технологій, які мали свої унікальні особливості на кожному стенді експозицій і допомагали засвоїти інформацію, сформувавши в студентів незабутні враження від екскурсії.

Студенти вдячні декану історичного факультету Анатолію Глушковецькому, кафедрі архівознавства, спеціальних історичних та правознавчих дисциплін, заступнику начальника відділу культури релігій національностей Городоцької міської ради, історику та краєзнавцю, випускнику К-ПНУ Сергію Щуру за чудову можливість здійснити поїздку, відвідати музей і дізнатись щось нове про важливі історичні околиці містечка.

У межах екскурсійної поїздки, за сприяння Сергія Щура студенти також відвідали Інститут Богословських Наук Непорочної Діви Марії, де ознайомились з особливостями діяльності навчального закладу, дізнались його історію та поспілкувались з ректором освітньої установи Олегом Жаруком.

Археологічний гурток